HometopmenuHet TeamtopmenuDe PraktijktopmenuDienstrooster 2017topmenuDieren infotopmenuNieuwstopmenuNieuw baasje gezochttopmenuContact
Dierenarts Brasker
Afscheid
Helaas komt er een moment dat we een keer afscheid moeten nemen van ons huisdier. Het mooiste zou zijn als een dier uit zichzelf tgv ouderdom komt te overlijden. Helaas komt het dikwijls voor dat de eigenaar zelf de beslissing moet maken om afscheid te nemen van zijn huisdier. Dit omdat het dier ernstig ziek is en/of "op" is.

De afspraak voor het in laten slapen (euthanasie) wordt altijd in overleg met de dierenarts gedaan. Er wordt meestal geprobeerd deze afspraken aan het eind van het spreekuur te maken, zodat er in alle rust afscheid genomen kan worden.
Een huisvisite is ook mogelijk, dit vraagt wel enige planning. Gelieve hiervoor daarom op tijd contact met ons op te nemen.

De meeste overleden dieren gaan bij ons daarna naar het dierencrematorium Het Hoeksche Hof. Als u andere wensen heeft, kan dat besproken worden.Homebottom menuHet Teambottom menuDe Praktijkbottom menuDienstrooster 2017bottom menuDieren infobottom menuNieuwsbottom menuNieuw baasje gezochtbottom menuContact